STIL MED THULIN

Kunskapskanalen på TV är allt som oftast väldigt intressant. I kvällens program ”En bok, en författare” var det Camilla Thulin med sin bok Stil. En ytterligt kunnig, vass, vacker och självsäker kvinna. Jag tror jag höll med henne i allt hon sa. Hon propagerar för att vi ska kunna ha lite yttre stil utan att det ska behöva kännas fel eller obekvämt. Det är inte fel att försöka se proper och snygg ut, lukta gott och uppföra sig hyfsat. Hon har en mycket uppfriskande syn på hur män förhåller sig till mode och stil. Att hon propagerar för ”slow-fashion” istället för slit-och-släng kulturen som verkar vara allenarådande i samhället gör henne till hjälte hos mig.

Om ni inte sett programmet kan ni göra det här t.o.m maj 2013

Camilla Thulin har även bloggen Oss granntanter emellan, tillsammans med Karina Ericsson Wärn, som är väl värd att läsa.

Annonser

4 thoughts on “STIL MED THULIN

  1. onm Inläggets författare

   Ja och med huvudet på skaft. Väldigt bra ”rutet” angående kvinnor och män som klär sig fel för sin ålder eller inte alls.

   Svara
 1. Iréne

  Jag lånade boken på bokbussen, njöt också av hennes tips om skötsel & rengöring – det är så många som inte har koll på sådant i vår köp, slit & släng värld… vikten av accessoarer är något som jag också ‘propagerar’ för…

  Svara
  1. Ola Nilsson Muscat Inläggets författare

   Nä varför slänga när man från början kan införskaffa kvalitet och ha sakerna länge. Accessoarer är det som får t.ex. en kostym att sticka ut och inte bara vara en kostym.

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s