PASTA VONGOLE

Jag blev plötsligt väldigt sugen på Pasta Vongole men då blåmusslor är bäst på våren får det vänta tills dess. Hittade ett recept på min fotoblogg som jag tänkte kunde passa här också, även om våren är en bit bort.

Häll olja i en panna, i med finhackad vitlök och schalottenlök och låt det brynas lite. Lägg i lite tomatpuré och bryn den så att det beska försvinner.
Lägg i musslorna (trasiga, öppnade och onaturligt tunga musslor slängs). Häll i vitt vin och låt koka under lock i 5-10 minuter (musslorna ska ha öppnat sig). Strö över bladpersilja, lägg upp tillsammans med pasta.

vongole

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s