STIL I P1

stil_p1

Radio som media är fruktansvärt bra. Det blir lite som en bok där man får visualisera egna bilder, vilket alltid blir intressantare än att matas med någon annans bild av hur det ska se ut. Stil i P1 kan mycket väl vara ett av de bästa programmen som sänds. Fantastiskt intressant och lärorikt, allt framfört av en ruskigt kunnig redaktion. Rekommenderas starkt!

Med programmets egna ord

”Alla bär vi kläder, och alla gör vi varje dag ett val – vad ska vi sätta på oss? Men vad ligger bakom valen av våra kläder och accessoarer? Om det handlar programmet STIL.

I STIL spinner vi trådar genom ekonomi, psykologi och samtidshistoria och passar samtidigt på att berätta spännande historier om människor som påverkat vår stil, på olika vis. Kanske kan man helt enkelt säga att vi sätter kläder och mode i ett historiskt sammanhang. För mode är inte något fristående fenomen, utan har förgreningar in i konst- och litteraturhistorien, affärsvärlden och är i allra högsta grad närvarande i allas vår vardag, oavsett vad man har för åsikt om just ”mode”.

Annonser

One thought on “STIL I P1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s